Ми використовуємо файли cookie - використовуючи цей веб-сайт або закривши це повідомлення, ви погоджуєтесь з нашою політикою щодо файлів cookie. Дізнатись більше
logo
logo

Політика конфіденційності веб-сайту Alfa Laval

Альфа Лаваль поважає Вашу конфіденційність та захищає персональні дані, які ми обробляємо. Метою цієї політики є інформування Вас про типи особистих даних, які ми збираємо, коли ви реєструєте профіль на веб-сайті, та кроки, які ми вживаємо для захисту та безпеки Ваших персональних даних. Ця політика та її Принципи застосовуються до персональної інформації, яку ми просимо, а ви надаєте. Під цим ми маємо на увазі інформацію, яка прямо чи опосередковано ідентифікує Вас, таку як ім'я, фактична адреса, адреса електронної пошти або інші контактні дані.

Ми прагнемо обробляти персональні дані, які є адекватними, релевантними та не надмірними відносно цілі, з якою вони були зібрані. Ми віримо, що необхідно чітко вказати чому ми збираємо та обробляємо персональні дані. Ми збираємо та обробляємо персональні дані лише у тих випадках, де для цього є законні підстави та відповідно до вимог чинного регулювання щодо захисту даних.

За запитом, Альфа Лаваль надасть Вам додаткову інформацію щодо обробки та захисту Ваших персональних даних під час відвідування Інтернет-магазину Альфа Лаваль та / або веб-сайтів Альфа Лаваль, що дозволяє приєднуватись замовникам та діловим партнерам. Будь ласка, перегляньте розділ "Які ваші права" нижче, щоб отримати докладнішу інформацію про свої права.

Інформація щодо обробки Ваших персональних даних

Коли ви просто отримуєте доступ до наших веб-сайтів і переглядаєте їх, ми не вимагаємо особистих даних. Ми можемо збирати обмежену неперсональну інформацію, яку ваш браузер робить доступною щоразу, коли ви відвідуєте веб-сайт, наприклад мова браузера, дані географічного розташування, дата та час та файли cookie. Ми використовуємо неособисту інформацію для кращого розуміння досвіду користувачів та взаємодії з веб-сайтами та для подальшого вдосконалення наших пропозицій та послуг. Ви можете ознайомитись з нашою політикою щодо використання файлів cookie за адресою here.

Реєструючи профіль у веб-магазині Альфа Лаваль або використовуючи чат в режимі реального часу, ви надаєте нам певні особисті дані, такі як ім'я та контактні дані та, якщо це необхідно, історію чату. Персональні дані збиратимуться лише безпосередньо від Вас.

Персональні дані зберігатимуться в базі даних, якою керує Альфа Лаваль і буде використовуватися Альфа Лаваль, дочірніми компаніями та діловими партнерами Альфа Лаваль, як зазначено в цій Політиці конфіденційності. Якщо ви хочете скасувати реєстрацію свого профілю, відправте своє ім’я та електронне повідомлення за адресою ebusiness@alfalaval.com.

Яка мета обробки Ваших персональних даних?

Ваші персональні дані необхідні нам та / або нашим дочірнім компаніям:

  • надати Вам доступ до веб-сайту для нашого веб-магазину та / або одного з наших веб-сайтів, що дозволяє замовникам та діловим партнерам підключатися;
  • обробляти будь-які запити на комерційну пропозицію або запитання, зроблені вами; і
  • обробляти будь-які замовлення на купівлю, розміщені вами, та керувати відносинами з замовниками.

Ми та / або наші дочірні компанії також будуть використовувати Ваші персональні дані для зв’язку з вами щодо продуктів та пропозицій, які можуть вас зацікавити, включаючи повідомлення про безпеку та в маркетингових цілях.

Яка юридична основа для обробки Ваших персональних даних?

Обробка Ваших персональних даних з метою надання вам доступу до наших веб-сайтів, обробки будь-яких пропозицій або питань або замовлення на придбання, зробленого вами, базується на необхідності відповідно до ваших побажань.

Обробка Ваших персональних даних з метою надання вам пропозицій або іншим чином для маркетингових цілей базується на Вашій згоді на таку обробку. Ви даєте свою згоду, установивши прапорець згоди при реєстрацією вашого профілю. Ви можете будь-коли відкликати свою згоду, зв’язавшись з нами за адресою ebusiness@alfalaval.com. Зверніть увагу, що це може призвести до того, що ми не зможемо виконати свої зобов'язання.

Хто має доступ до Ваших персональних даних?

Ми застосували відповідні технічні та організаційні заходи для захисту Ваших персональних даних від втрати або незаконного доступу тощо. Кількість осіб, які мають доступ до ваших персональних даних, обмежена. Доступ до Ваших персональних даних матимуть лише особи, пов'язані з якими потрібно обробляти ваші персональні дані відповідно до наведених вище цілей.

Інформацію про ваш профіль також може переглядати компанія Альфа Лаваль та її дочірні компанії для цілей, зазначених вище.

Якщо ви є замовником, який спеціально погодився ділитися інформацією з діловими партнерами Альфа Лаваль у зв'язку з котируваннями, ваше ім'я та контактна інформація можуть бути переглянуті глобально діловими партнерами Альфа Лаваль, які підключені до одного з веб-сайтів. Інформація може бути використана діловими партнерами Альфа Лаваль для (i) зв’язку з вами щодо пропозицій або питань, поданих вами діловому партнеру, та (ii) надання технічного обслуговування та інших послуг стосовно ваших обладнання Альфа Лаваль.

Ми надамо Ваші персональні дані зовнішньому постачальнику послуг веб-сайту з метою надання вам доступу.

У разі необхідності для досягнення цілей, зазначених вище, Ваші персональні дані можуть бути передані в країни за межами ЄС / ЄЕЗ, де знаходяться ділові партнери або дочірні компанії Альфа Лаваль. Для передачі вашої інформації за межі ЄС / ЄЕЗ ми забезпечимо дотримання законів про конфіденційність, що застосовуються до таких персональних даних.

Як довго зберігаються Ваші особисті дані?

Ваші персональні дані зберігатимуться до тих пір, поки у вас буде зареєстрований профіль, і будуть видалені після скасування реєстрації вашого профілю або після завершення останнього замовлення на придбання або повідомлення щодо вашої пропозиції або запитання, або протягом такого проміжку часу, який необхідний для адміністрування будь-яких замовлень на придбання та відповідних угод або відповідно до вимог чинного законодавства (наприклад, для ведення бухгалтерського обліку). Однак ви можете вимагати, щоб ми видалили Ваші персональні дані раніше (див. Ваші права нижче).

Які Ваші права?

Ви маєте право знати, які Ваші персональні дані ми обробляємо, і вимагати копію таких даних. Ви маєте право на виправлення неправильних персональних даних щодо вас, і в деяких випадках ви можете вимагати, щоб ми видалили Ваші персональні дані (наприклад, якщо ви відкликаєте свою згоду). Ви також маєте право заперечити проти певної обробки Ваших персональних даних та вимагати обмеження обробки Ваших персональних даних. Зверніть увагу, що обмеження або видалення ваших персональних даних може призвести до того, що ми не зможемо виконати свої зобов'язання. Ви також маєте право отримувати витяг своїх персональних даних в машиночитаному форматі та передавати персональні дані іншому контролеру.

Alfa Laval Corporate AB, реєстр. № 556007-7785, а/с 73, SE-221 00 Лунд, Швеція, є контролером обробки Ваших персональних даних. Якщо у вас є запитання щодо обробки ваших персональних даних, будь ласка, напишіть на електронну адресу. ebusiness@alfalaval.com.

Якщо у вас є заперечення або скарги щодо способу обробки Ваших персональних даних, ви маєте право повідомити про це Шведський орган із захисту даних ( Datainspektionen / Integritetsskyddsmyndigheten ), який є наглядовим органом для обробки персональних даних.

Зверніть увагу, що ділові партнери Альфа Лаваль, з якими ви, можливо, погодились поділитися своїми персональними даними, вважатимуться контролерами таких персональних даних у тій мірі, в якій вони обробляють ваші персональні дані. Ділові партнери Альфа Лаваль також вважатимуться контролерами персональних даних, пов’язаних з вами, зареєстрованими діловими партнерами Альфа Лаваль у власних профілях таких партнерів на веб-сайтах Альфа Лаваль. Якщо у вас виникли запитання щодо обробки Ваших персональних даних діловими партнерами Альфа Лаваль, вам слід зв’язатися з відповідним діловим партнером Альфа Лаваль.

жовтень 23, 2018